2017. március 1., szerda

Köszönöm, hogy Wordpresst használsz

El sem tudod hinni, mennyire hálás vagyok hogy Wordpress-t használsz. Több, mint 70 millió weboldal használja még és te is csatlakoztál ehhez a közösséghez. Nem csak ezért vagyok hálás, hanem azért is, hogy te saját magad tartod karban és fölöslegesen nem fizetsz senkinek sem ezért. Igazából a programozók is csak számláznának neked és közben semmit sem csinálnak. Lusta banda. Abban az esetben, ha webshopot akarsz, akkor is nyugodtan helyezd Wordpressre, ne okozzon gondot hogy mások e-mail címét tárolod. Fölösleges ezen rágnod magad.



A felhasználóneved nyugodtan maradjon admin, a jelszavad meg igazából egyszerű is lehet. Ki az, aki ellopná ? Mégis kinek kellene pont a TE jelszavad ? Nem ?

Hagyd már a fenébe. Az allow unfiltered uploads-t is nyugodtan engedélyzed, semmi gonoszat nem lehet vele csinálni. Mégis ki az, aki egy SVG-t vagy bináris fájlt töltene fel ha mégis valahogy belépne a fiókoddal ? Senki. Tök hülyeség az egész.

Nézd, felteszel egy-két biztonsági bővítményt, és máris sokkal jobb minden. Lehet hogy kicsit lassabb lesz az egész, de hát most komolyan, senkinek sem számít az a pár másodperc. Fölösleges ezen rágnod magad. Az a lényeg, hogy egy-két bővítménnyel minden megoldható. Marhaság több százezret kiadni egy weboldalra. Semmi értelme. Biztos vagyok benne, hogy neked is van ismerősöd aki ért a számítógépekhez, vagy telepített már neked windowst.

Azzal, hogy wordpress-t használsz, mindenkinek csak időt és energiát spórolsz. Ez mindenkinek jó: neked és nekem is.

üdv.
/egy cracker/
© Smart Web Services
Maira Gall